James Bond Bilar

Om du är en fan av James Bond-serien som jag och även är en bilentusiast, är det här några av bilarna i en av bästa spion filmer, i vår tid.

Aston Martin DB5

aston-martin-db5-smAston Martin är ofta att säga en av de mest kända bilarna i världen. Denna bil, bland många av James Bonds bilar, är den mest kända bilen i James Bond-filmerna. DB5 debuterade först i Goldfinger och igen i Thunderball. Några andra filmer som denna DB5 var med i är Tomorrow Never Dies, Casino Royale och GoldenEye. Det är svårt att tro nu, 1968 beställde en av filmens anställda denna originalbil med samma registrering, tog bort alla prylar och sålde den sedan. Lyckligtvis satte personen som köpte bilen in alla prylar igen.

Lotus Esprit 51

lotus-esprit-s1-01-smMyten om den här bilen och hur den här bilen valdes att vara i filmen är att en Louts PR-person fick reda på att Cubby Broccoli gjorde en helt ny Bond-film i Pinewood Studios. Fick på något sätt en Lotus att parkera precis framför så att Cubby som lämnar studion kan få en glimt av den. Och PR-personen visste att en titt på den här bilen, det fanns inget sätt att Cubby skulle ha missat den utan att ha velat ha bilen i Bond-filmerna.

Rolls-Royce Silver Cloud ll

rolls-royce-silver-moln-in-a-view-to-a-kill-smCubbys egen Rolls Royce användes i hans nya detektivfilmer. Den personliga skylten på CUB 1 ersattes med en ny. En dubbelmotor av denna bil gjordes för en viss scen så att Cubbys riktiga bil inte skadades under filmningen. Silvermolnet har ersatts av Silver Shadow och drivit en Six Point Two Litter V8. Många säger att dessa modeller är de sista i sitt slag.

You may also like...