Fönsterputs: Hur du rengör Fönster och Speglar på en Bil

Att rengöra dina fönster och speglar borde inte kräva mycket ansträngning: de är släta ytor och fönsterputs kommer på flaska de är lätta att nå, så… vad är problemet?

Problemet med rengöring av fönster och spegel är att precis när du trodde att du hade rengjort dem perfekt, går du tillbaka och ser fula fläckar över hela ytan.

De flesta fortsätter bara att rengöra dem tills dessa försvinner, men det finns faktiskt en mer effektiv metod.

Ammoniak är känd som en av de bästa produkterna, eller till och med den absolut bästa produkten för att rengöra fönster och speglar utan att lämna några glorier efter sig. Problemet med ammoniak är att det är giftigt. Så hur rengör man bäst fönster och speglar med ammoniak?

Fönsterputs

Försiktighetsåtgärder

Att använda ammoniak är farligt för din hud, ögon och andningsvägar. Om du andas in ammoniak kan du få andningsproblem, om det kommer i kontakt med din hud, mun eller ögon kan du få skador som utslag eller brända områden.

Se till att du alltid använder handskar, masker och skyddsglasögon när du rengör dina fönster och speglar med ammoniak eller fönsterputs.

Hur man rengör fönster och speglar med fönsterputs eller ammoniak

Ammoniak används aldrig rent: förbered en lösning med en liten mängd ammoniak i en sprayflaska full med vatten. Sedan, efter att du tagit på handskar, mask och skyddsglasögon, kan du använda sprayen som en vanlig rengöringsprodukt.

Ammoniak har inte den bästa lukten och det är värt att upprepas, det är giftigt, så se till att du öppnar varje fönster och lämnar det öppet så länge du kan efter rengöringsprocessen.

Att använda ammoniak med de försiktighetsåtgärder vi har talat om är säkert, men om du inte känner för att använda en giftig produkt för att rengöra dina fönster och speglar är det bara att kontakta professionella fönsterputsare på SverigeCo så tar de hand om allt.

För mer bilgrejar-tips och annat, kolla in den här bloggen!

Ta en titt på en liknande blogg cheapoutboardmotors.

Ta del av denna blogg fonsterman om fönsterputsning för att lära dig mer om hur man putsar fönster på ett effektivt sätt.

You may also like...